Acclivus R3 Sales® .

Trening: R3 Sales® | Liderstvo | Prilagođeni programi

Liderstvo

Acclivus Coaching®

Acclivus Coaching® se fokusira na stvaranje klime za ostvarivanje vrhunskih rezultata. Sve počinje uspostavljanjem objektivnih standarda performansi. Lideri uče da daju povratnu informaciju (fidbek), na način koji osnažuje veštine, razvija kompetencije i koriguje nedostatke.

Strategija

Major Account Planning & Strategy™

Major Account Planning & Strategy™ je partnerski pristup za dobijanje i zadržavanje najpoželjnijih klijenata. Timovi i menadžeri za ključne klijente razvijaju i primenjuju strateške planove za merljivo povećanje prisustva i uticaja na proces donošenja odluka klijenta, unapređuju svoju konkurentnu poziciju, kreiraju izbalansirane rezultate za klijenta i generišu profitabilne prihode.

R3 Strategic Sales Presentations®

R3 Strategic Sales Presentations® se fokusira na veštine i tehnike neophodne za pripremu i realizaciju strateških prezentacija mogućnosti i prezentacija rešenja, kako bi unapredili klijentov proces donošenja odluka. Učesnici se fokusiraju na sopstvene veštine prenošenja ciljanih i upečatljivih poruka, koje inspirišu klijenta na akciju.

Konsultativna prodaja

Inside R3 Sales®

Inside R3 Sales® je konsultativni pristup (The Consultative Approach®) prilagođen predstavnicima prodaje čiji su primarni prodajni alati telefon i e-mail. Učesnici ovladavaju R3 Sales Excellence veštinama, ali ih primenjuju u vrlo dinamičnom okruženju „unutrašnje“ prodaje

R3 Sales Excellence®

R3 Sales Excellence® je konsultativni pristup (The Consultative Approach®) Business-with-Business® prodaji – potvrđeni pristup za razumevanje i uticaj na proces donošenja odluka na više nivoa u najkompleksnijim klijentskim organizacijama. Učesnici razvijaju temeljan komunikacijski okvir za obezbeđivanje R3 uspeha.

R3 Sales®

R3 Sales® je strukturiran, konsultativni pristup Business-with-Business® prodaji koji je dizajniran da inspiriše i omoguci učesnicima da dostignu jake veze (RELATIONSHIPS), optimalne rezultate (RESULTS), i profitabilne prihode (REVENUE) stalnim unapređenjem sopstvenih performansi.

R3 transACTION®

R3 transACTION® je prodajni pristup dizajniran da osigura finansijski uspeh call centara i maloprodaje uz istovremeno jačanje zadovoljstva klijenata i dugoročnih veza. Učesnici uče kako da realizuju profitabilnije transakcije i pruže uslugu koja je mnogo više od procesuiranja narudžbine.

Konsultativna usluga

R3 INTERACTION®

R3 INTERACTION® je namenjen profesionalnim prodavcima u maloprodaji i call centrima. Učesnici uče i primenjuju principe i veštine neophodne da se zaštite i ojačaju veze, rezultate i prihode nakon obavljene prodaje. Filozofija R3 INTERACTION se zasniva na uverenju da se veze sa klijentima mogu ojačati kroz efektivne procese upravljanja klijentovim nezadovoljstvom i razočaranjem.

R3 Service®

R3 Service® omogućava predstavnicima korisničkog servisa da komunikaciju sa klijentima podignu na viši nivo. Veštine, tehnike i pristupi obezđeduju okvir za povezivanje sa klijentima na terenu, ili putem call centara. Učesnici se fokusiraju na dostizanje optimalnih rezultata uz pomoć proizvoda i usluga i na taj nacin razvijaju jače veze sa klijentima i stalne profitabilne prihode.

Planiranje vremena i teritorije

R3 TOP®

R3 TOP® (Time & Opportunity Planning) pruža principe i metode za kreiranje i primenu strateškog biznis plana. Tokom R3 TOP radionice, učesnici uče veštine i tehnike koje im omogućavaju da donesu pametne odluke o investiranju svog vremena, razvijaju konkretne strategije za stvaranje prodajnih prilika i održavaju „zdrav“ prodajni pipeline. Takode, menadžerima i koučevima obezbeđuje okvir za podršku prodajnim timovima.

Territory Planning & Management™

Territory Planning & Management™ omogućava profesionalnim prodavcima da kreiraju strateški biznis plan za teritoriju (tržište) kojom upravljaju, a koji uključuje pristupe za proširenje baze klijentata, povećanje tržišnog udela i izgrade konkurentne barijere. Kroz Territory Planning & Management, prodajne organizacije stiču uvid, moć da sagledaju situaciju i iza onog što je očigledno, i primene sposobnost da ostvaruju bolje rezultate uz manje truda.

Opšte

Getting The Meeting®

Getting The Meeting® inspiriše i omogućava predstavnicima prodaje da obavljaju više telefonskih poziva i zakazuju više sastanaka. Učesnici ovladavaju potvrđenim procesom pripreme i moćnim modelom za kontaktiranje potencijalnih klijenata putem telefona ili emaila. Tokom radionice, učesnici se pripremaju i vežbaju pozivanje pravih potencijalnih klijenata.

Acclivus Sales Negotiation®

Acclivus Sales Negotiation® je najviše ocenjeni potvrđeni pristup za Business-with-Business® pregovore. Program omogućava ucesnicima da dostignu finansijske ciljeve i jačaju odnose sa klijentima, uz istovremeno očuvanje sopstvenog kredibiliteta, integriteta njihovih proizvoda i usluga, kao i profitabilnosti njihovih organizacija.

R3 Collaboration®

R3 Collaboration® obezbeđuje svakom članu tima za podršku najbolji pristup za zajednički rad na identifikovanju i rešavanju problema, izbegavanju prepreka, kao i da potrebe budu identifkovane i zadovoljene na putu ostvarivanja optimalnih rezultata, kako za vašu organizaciju, tako i za organizacije vaših korisnika i klijenata

Dogovorimo sastanak o razvoju vaše prodajne organizacije!