Naše reference

Milioni širom sveta im veruju

DEVTECH DOO NOVI SAD
DEVTECH DOO NOVI SAD IT/Komunikacije
Devtech veruje da fenomenalna tehnološka rešenja pomažu preduzećima da rastu. Devtech ima izvanredne rezultate u ubrzanju razvoja proizvoda i tehnoloških planova, neprimetnoj migraciji radnih opterećenja i usluga, izgradnji integracija i pomaganju klijentima da pristupe novim kanalima i tržištima "u oblaku".
GET DOO BEOGRAD
GET DOO BEOGRAD IT/Komunikacije
Global Engineering Technologies - GET je prepoznata kao pouzdana ISV i IT outsourcing kompanija na međunarodnom tržištu. GET je specijalizovan za razvoj softvera i IT outsourcing usluga i jedna je od najbrže rastućih IT kompanija u jugoistočnoj Evropi sa statusom SAP, Microsoft, Atlassian i Cisco partnera.
HALCOM AD BEOGRAD
HALCOM AD BEOGRAD IT/Komunikacije
HALCOM portfolio naprednih rešenja integriše kupce, finansijske institucije i dobavljače robe i usluga. Isticanjem odličnog korisničkog iskustva u prvi plan HALCOM stvara sigurne, efikasne i iznad svega, pouzdane finansijske usluge. Uz bogato iskustvo i praktično znanje, HALCOM pozitivno utiče na rast i operativnu efikasnost svojih partnera.
KEBA d.o.o. Novi Sad
KEBA d.o.o. Novi Sad IT/Komunikacije
KEBA je tokom 50 godina, pod motom „Automatizacija inovacijama“, razvijala i proizvodila inovativna rešenja za automatizaciju za različite industrije. Težnja KEBA-e je: stvoriti održivu korist za kupca.
MERA Software Services d.o.o
MERA Software Services d.o.o IT/Komunikacije
MERA je provajder softverskih usluga za kompanije širom sveta. MERA će preuzeti bilo koji vaš tehnički zadatak, omogućavajući vam da optimizujete resurse i poboljšate efikasnost vašeg poslovanja.
NORDEUS DOO Beograd
NORDEUS DOO Beograd IT/Komunikacije
NORDEUS je kompanija za mobilne igre sa velikim ambicijama i snažnim nezavisnim načinom razmišljanja. Podstaknut snom za kreiranje takmičarskih igara, NORDEUS sada omogućava milionima ljudi širom sveta da budu šampioni.
PAMET DOO Beograd
PAMET DOO Beograd IT/Komunikacije
Pamet razvija web rešenja, mobilne aplikacije i rešenja za automatizaciju poslovnih procesa koja pojednostavljuju i optimizuju poslovne procese u različitim industrijama.