Naše reference

Milioni širom sveta im veruju

AL DAHRA SRBIJA
AL DAHRA SRBIJA Poljoprivreda
Al Dahra je istaknuti multinacionalni lider u agrobiznisu, specijalizovan za uzgoj, proizvodnju i trgovinu stočnom hranom, osnovnim prehrambenim proizvodima i upravljanjem lancem snabdevanja od početka do kraja.
CENTAR ZA UPRAVLJANJE PROJEKTIMA-CPM D.O.O. BEOGRAD
CENTAR ZA UPRAVLJANJE PROJEKTIMA-CPM D.O.O. BEOGRAD Ostale usluge
Regionalni lider u oblasti upravljanja projektima, upravljanja preduzećem i upravljanja razvojem poslovanja. Mesto na kome možete dobiti savet, stručnu pomoć i obuku za sebe i vaše zaposlene. CPM je pružalac usluga obuke iz oblasti upravljanja projektima, odobren od strane Project MAnagement Institute (PMI).
CFR Consulting Group® e.V.
CFR Consulting Group® e.V. Ostale usluge
CFR Global Executive Search je međunarodno udruženje nezavisnih kompanija za "executive search" sa ciljem pronalaženja najkvalifikovanijih kandidata za izvršne pozicije u najrazličitijim industrija.
Cooper Standard Srbija doo
Cooper Standard Srbija doo Proizvodnja
Cooper Standard je vodeći svetski dobavljač sistema i komponenti za automobilsku industriju. Proizvodi uključuju zaptivanje, dopremanje goriva i kočnica i sisteme za prenos tečnosti.
DAN PLUS INTERNATIONAL DOO NOVI SAD
DAN PLUS INTERNATIONAL DOO NOVI SAD Zabava
Kompanija MaxBet nastala je 1997. godine, a uz dugogodišnji rad i veliko zalaganje, danas posluje u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i od nedavno u Africi. Biti u toku sa svim sportskim trendovima je imperativ za njih! MaxBet prati najnovija dešavanja iz oblasti sporta i sportskog klađenja. Konstantno radi na kreiranju jedinstvenih ponuda za igrače i pruža najbolje uslove za igru i zabavu.
DEVTECH DOO NOVI SAD
DEVTECH DOO NOVI SAD IT/Komunikacije
Devtech veruje da fenomenalna tehnološka rešenja pomažu preduzećima da rastu. Devtech ima izvanredne rezultate u ubrzanju razvoja proizvoda i tehnoloških planova, neprimetnoj migraciji radnih opterećenja i usluga, izgradnji integracija i pomaganju klijentima da pristupe novim kanalima i tržištima "u oblaku".
FASHION CO. DOO
FASHION CO. DOO Veleprodaja/Maloprodaja
Fashion Company je najveća retail kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja se bavi modom i modnom maloprodajom i veleprodajom sa 100 svojih maloprodajnih mesta u Srbiji i regionu (Crna Gora, Makedonija, Hrvatska, Rumunija).
FAZI DOO BEOGRAD (VOŽDOVAC)
FAZI DOO BEOGRAD (VOŽDOVAC) Zabava
Kompanija FAZI osnovana je 1991. godine i danas je jedna od vodećih proizvođača elektronskih ruleta na svetu. U ovom periodu svi delove kompanije su značajno razvijani uz neprekidan rast i modernizaciju iz godine u godinu.Stalni zahtevi za sve sofisticiranijim mašinama od strane klijenata i korisnika, kao i novi trendovi na tržištu su učinili da stalni i neprekidni napredak i razvoj postanu glavna vizija budućnosti kompanije.
GALERIJA PODOVA DOO
GALERIJA PODOVA DOO Veleprodaja/Maloprodaja
Galerija Podova je prvi i najveći specijalizovani maloprodajni lanac za prodaju podova na Balkanu. 50 godina iskustva i znanja o podovima je usmereno ka tome tome da se kupcima pruži stručno savetovanje u pronalaženju kompletnog rešenja, prijatno iskustvo i sigurnost u kupovini.
GET DOO BEOGRAD
GET DOO BEOGRAD IT/Komunikacije
Global Engineering Technologies - GET je prepoznata kao pouzdana ISV i IT outsourcing kompanija na međunarodnom tržištu. GET je specijalizovan za razvoj softvera i IT outsourcing usluga i jedna je od najbrže rastućih IT kompanija u jugoistočnoj Evropi sa statusom SAP, Microsoft, Atlassian i Cisco partnera.
GRUNDFOS SRBIJA DOO
GRUNDFOS SRBIJA DOO Proizvodnja
GRUNDFOS razvija rešenja koja vodu usmeravaju tamo gde treba da ide. GRUNDFOS rešenja obezbeđuju pitku vodu za najmanja sela i najviše nebodere, upravljaju i uklanjanju otpadne vode i donose toplotu i komfor svetu - ili hlađenje po potrebi.
HALCOM AD BEOGRAD
HALCOM AD BEOGRAD IT/Komunikacije
HALCOM portfolio naprednih rešenja integriše kupce, finansijske institucije i dobavljače robe i usluga. Isticanjem odličnog korisničkog iskustva u prvi plan HALCOM stvara sigurne, efikasne i iznad svega, pouzdane finansijske usluge. Uz bogato iskustvo i praktično znanje, HALCOM pozitivno utiče na rast i operativnu efikasnost svojih partnera.
HEINEKEN Srbija d.o.o
HEINEKEN Srbija d.o.o Proizvodnja
HEINEKEN je najrasprostranjeniji proizvođač piva na svetu. Zauzima vodeću ulogu u razvoju i marketingu premium pivskih brendova i cidera. Više od 250 međunarodnih, regionalnih, lokalnih i posebnih piva i cidera, predvođenih Heineken® brendom, čine snažan portfolio kompanije.
HERZ ARMATUREN DOO NOVA PAZOVA
HERZ ARMATUREN DOO NOVA PAZOVA Veleprodaja/Maloprodaja
HERZ-Group je jedan od vodećih evropskih proizvođača ventila, fitinga, ventila za regulaciju kola, dinamičke regulacione armature i termostatskih ventila za domaćinstvo instalacije za grejanje, klimatizaciju, sanitarne i gasne uređaje. Pored toga, HERZ je jedan od vodećih proizvođača kotlova na biomasu, toplotnih pumpi, kao i izolacije.
Human Capital Solutions Executive Search doo Novi Sad
Human Capital Solutions Executive Search doo Novi Sad Ostale usluge
HCS je kompanija za regrutaciju i selekciju fokusirana na direktnu pretragu i pronalažene rukovodećih talenata. Takođe, HCS pruža usluge u oblasti ljudskih resursa, kao što su: centri za procenu, obuka i razvoj, outplacement programi, testiranje zaposlenih itd.
INVEST PROCOM DOO BEOGRAD
INVEST PROCOM DOO BEOGRAD Veleprodaja/Maloprodaja
Invest Procom je generalni zastupnik više renomiranih evropskih kompanija koje proizvode različite materijale i opremu za HVAC sisteme.
JBO d.o.o Nova Pazova
JBO d.o.o Nova Pazova Proizvodnja
Već 50 godina Jokey Group predstavlja izuzetnu stručnost u brizganju plastike. U području brizganja plastike Jokey Group spada u grupu vodećih svetskih proizvođača. Jokey Group proizvodi u 15 fabrika u 12 zemalja i vršimo isporuku klijentima u 80 zemalja.
Jelen Do doo
Jelen Do doo Rudarstvo
Preko 150 godina poslovanja, Carmeuse je vodeći proizvođač krečnjaka i frakcija dolomitnog krečnjaka kao i frakcija agregata krečnjaka koji su vitalni deo važnijih privrednih grana (u proizvodnji čelika, energetskom sektoru, zaštiti životne sredine i građevinarstva).
KEBA d.o.o. Novi Sad
KEBA d.o.o. Novi Sad IT/Komunikacije
KEBA je tokom 50 godina, pod motom „Automatizacija inovacijama“, razvijala i proizvodila inovativna rešenja za automatizaciju za različite industrije. Težnja KEBA-e je: stvoriti održivu korist za kupca.
MERA Software Services d.o.o
MERA Software Services d.o.o IT/Komunikacije
MERA je provajder softverskih usluga za kompanije širom sveta. MERA će preuzeti bilo koji vaš tehnički zadatak, omogućavajući vam da optimizujete resurse i poboljšate efikasnost vašeg poslovanja.