Naše reference

Milioni širom sveta im veruju

CENTAR ZA UPRAVLJANJE PROJEKTIMA-CPM D.O.O. BEOGRAD
CENTAR ZA UPRAVLJANJE PROJEKTIMA-CPM D.O.O. BEOGRAD Ostale usluge
Regionalni lider u oblasti upravljanja projektima, upravljanja preduzećem i upravljanja razvojem poslovanja. Mesto na kome možete dobiti savet, stručnu pomoć i obuku za sebe i vaše zaposlene. CPM je pružalac usluga obuke iz oblasti upravljanja projektima, odobren od strane Project MAnagement Institute (PMI).
Cooper Standard Srbija doo
Cooper Standard Srbija doo Proizvodnja
Cooper Standard je vodeći svetski dobavljač sistema i komponenti za automobilsku industriju. Proizvodi uključuju zaptivanje, dopremanje goriva i kočnica i sisteme za prenos tečnosti.
DAN PLUS INTERNATIONAL DOO NOVI SAD
DAN PLUS INTERNATIONAL DOO NOVI SAD Zabava
Kompanija MaxBet nastala je 1997. godine, a uz dugogodišnji rad i veliko zalaganje, danas posluje u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i od nedavno u Africi.
Biti u toku sa svim sportskim trendovima je imperativ za njih! MaxBet prati najnovija dešavanja iz oblasti sporta i sportskog klađenja. Konstantno radi na kreiranju jedinstvenih ponuda za igrače i pruža najbolje uslove za igru i zabavu.
DEVTECH DOO NOVI SAD
DEVTECH DOO NOVI SAD IT/Komunikacije
Devtech veruje da fenomenalna tehnološka rešenja pomažu preduzećima da rastu. Devtech ima izvanredne rezultate u ubrzanju razvoja proizvoda i tehnoloških planova, neprimetnoj migraciji radnih opterećenja i usluga, izgradnji integracija i pomaganju klijentima da pristupe novim kanalima i tržištima "u oblaku".
FASHION CO. DOO
FASHION CO. DOO Veleprodaja/Maloprodaja
Fashion Company je najveća retail kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja se bavi modom i modnom maloprodajom i veleprodajom sa 100 svojih maloprodajnih mesta u Srbiji i regionu (Crna Gora, Makedonija, Hrvatska, Rumunija).
FAZI DOO BEOGRAD (VOŽDOVAC)
FAZI DOO BEOGRAD (VOŽDOVAC) Zabava
Kompanija FAZI osnovana je 1991. godine i danas je jedna od vodećih proizvođača elektronskih ruleta na svetu. U ovom periodu svi delove kompanije su značajno razvijani uz neprekidan rast i modernizaciju iz godine u godinu.Stalni zahtevi za sve sofisticiranijim mašinama od strane klijenata i korisnika, kao i novi trendovi na tržištu su učinili da stalni i neprekidni napredak i razvoj postanu glavna vizija budućnosti kompanije.
GALERIJA PODOVA DOO
GALERIJA PODOVA DOO Veleprodaja/Maloprodaja
Galerija Podova je prvi i najveći specijalizovani maloprodajni lanac za prodaju podova na Balkanu. 50 godina iskustva i znanja o podovima je usmereno ka tome tome da se kupcima pruži stručno savetovanje u pronalaženju kompletnog rešenja, prijatno iskustvo i sigurnost u kupovini.
GET DOO BEOGRAD
GET DOO BEOGRAD IT/Komunikacije
Global Engineering Technologies - GET je prepoznata kao pouzdana ISV i IT outsourcing kompanija na međunarodnom tržištu. GET je specijalizovan za razvoj softvera i IT outsourcing usluga i jedna je od najbrže rastućih IT kompanija u jugoistočnoj Evropi sa statusom SAP, Microsoft, Atlassian i Cisco partnera.
GRUNDFOS SRBIJA DOO
GRUNDFOS SRBIJA DOO Proizvodnja
GRUNDFOS razvija rešenja koja vodu usmeravaju tamo gde treba da ide. GRUNDFOS rešenja obezbeđuju pitku vodu za najmanja sela i najviše nebodere, upravljaju i uklanjanju otpadne vode i donose toplotu i komfor svetu - ili hlađenje po potrebi.
HALCOM AD BEOGRAD
HALCOM AD BEOGRAD IT/Komunikacije
HALCOM portfolio naprednih rešenja integriše kupce, finansijske institucije i dobavljače robe i usluga. Isticanjem odličnog korisničkog iskustva u prvi plan HALCOM stvara sigurne, efikasne i iznad svega, pouzdane finansijske usluge. Uz bogato iskustvo i praktično znanje, HALCOM pozitivno utiče na rast i operativnu efikasnost svojih partnera.
HEINEKEN Srbija d.o.o
HEINEKEN Srbija d.o.o Proizvodnja
HEINEKEN je najrasprostranjeniji proizvođač piva na svetu. Zauzima vodeću ulogu u razvoju i marketingu premium pivskih brendova i cidera. Više od 250 međunarodnih, regionalnih, lokalnih i posebnih piva i cidera, predvođenih Heineken® brendom, čine snažan portfolio kompanije.
Human Capital Solutions Executive Search doo Novi Sad
Human Capital Solutions Executive Search doo Novi Sad Ostale usluge
HCS je kompanija za regrutaciju i selekciju fokusirana na direktnu pretragu i pronalažene rukovodećih talenata. Takođe, HCS pruža usluge u oblasti ljudskih resursa, kao što su: centri za procenu, obuka i razvoj, outplacement programi, testiranje zaposlenih itd.
INVEST PROCOM DOO BEOGRAD
INVEST PROCOM DOO BEOGRAD Veleprodaja/Maloprodaja
Invest Procom je generalni zastupnik više renomiranih evropskih kompanija koje proizvode različite materijale i opremu za HVAC sisteme.
JBO d.o.o Nova Pazova
JBO d.o.o Nova Pazova Proizvodnja
Već 50 godina Jokey Group predstavlja izuzetnu stručnost u brizganju plastike. U području brizganja plastike Jokey Group spada u grupu vodećih svetskih proizvođača. Jokey Group proizvodi u 15 fabrika u 12 zemalja i vršimo isporuku klijentima u 80 zemalja.
Jelen Do doo
Jelen Do doo Rudarstvo
Preko 150 godina poslovanja, Carmeuse je vodeći proizvođač krečnjaka i frakcija dolomitnog krečnjaka kao i frakcija agregata krečnjaka koji su vitalni deo važnijih privrednih grana (u proizvodnji čelika, energetskom sektoru, zaštiti životne sredine i građevinarstva).
KEBA d.o.o. Novi Sad
KEBA d.o.o. Novi Sad IT/Komunikacije
KEBA je tokom 50 godina, pod motom „Automatizacija inovacijama“, razvijala i proizvodila inovativna rešenja za automatizaciju za različite industrije. Težnja KEBA-e je: stvoriti održivu korist za kupca.
MERA Software Services d.o.o
MERA Software Services d.o.o IT/Komunikacije
MERA je provajder softverskih usluga za kompanije širom sveta. MERA će preuzeti bilo koji vaš tehnički zadatak, omogućavajući vam da optimizujete resurse i poboljšate efikasnost vašeg poslovanja.
NORDEUS DOO Beograd
NORDEUS DOO Beograd IT/Komunikacije
NORDEUS je kompanija za mobilne igre sa velikim ambicijama i snažnim nezavisnim načinom razmišljanja. Podstaknut snom za kreiranje takmičarskih igara, NORDEUS sada omogućava milionima ljudi širom sveta da budu šampioni.
PAMET DOO Beograd
PAMET DOO Beograd IT/Komunikacije
Pamet razvija web rešenja, mobilne aplikacije i rešenja za automatizaciju poslovnih procesa koja pojednostavljuju i optimizuju poslovne procese u različitim industrijama.
SWAROVSKI SUBOTICA DOO Subotica
SWAROVSKI SUBOTICA DOO Subotica Proizvodnja
Swarovski dodaje sjaj svakodnevnom životu visokokvalitetnim proizvodima i uslugama koji prevazilaze želje kupaca.