Predavanje povodom završetka prvog mentorskog programa UFDS-a

U četvrtak, 14. juna u prostorijama Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu održano je predavanje povodom završetka prvog ciklusa mentorskog programa UFDS-a.

Gosti predavači su bili Dragan Vukosavljević, direktor konsultantske kuće HINT i Nemanja Vuksanović, istraživač organizacije Monitoring socijalne situacije u Srbiji (MONS).

U uvodnom delu diskusije, Dragan je mentiima ukazao koje su to prilike za razvoj karijere, odnosno koje su to prednosti i izazovi rada u korporativnom, ali i preduzetničkom okruženju. Nemanja je predstavio statističke podatke na temu zaposlenosti mladih u Srbiji i Evropskoj uniji i dodao da mikro i makroekonomska situacija u kojoj kandidat započinje svoju poslovnu karijeru bitno utiče na brzinu i dinamiku razvoja karijere.

Uzimajući u obzir optimistične ekonomske pokazatelje i pokazatelje zaposlenosti u Srbiji u 2018. godini, može se zaključiti da ekonomska situacija ide u prilog osobama koje su u potrazi za poslom.


“Zahvaljujemo se Draganu i konsultantskoj kući HINT na kontinuiranoj podršci tokom programa, kao i Nemanji Vuksanoviću i MONS-u na prezentaciji statističkih podataka.”

Aleksandar Plavšin, manadžer UFDS-aPredavanje povodom završetka prvog mentorskog programa UFDS-a
HiNT d.o.o, Dragan Vukosavljević 22 јун, 2018
Podeli ovaj članak
Oznake
CSR
Naši Blogovi
Prijavi se da ostaviš komentar
Kako da se prijavite na otvorene treninge ili da kupite putem Web Shop-a
Uputstva za korisnike