PDA procena

Najbolji alat za sve vaše HR procese

PDA procena

PDA procena identifikuje profile ponašanja pojedinaca i njihovu jedinstvenost, upravlja njihovim talentima, razvija njihove veštine i ohrabruje je ih da ostvare svoj pun potencijal.

To je online psihometrijska analiza koja procenjuje i opisuje individualni profil ponašanja.​

Alat jednostavan za korišćenje koji identifikuje motivatore, tendencije u ponašanju, pa čak i predviđa ponašanja u radnom okruženju; sve to a da istovremeno koristi agilnu, jednostavnu i naučno potvrđenu metodu.

Kako funkcioniše PDA procena?​

Upitnik od 10 minuta

U roku od desetak minuta, PDA procena daje jasne informacije o ljudima, što vam pomaže da budete sigurniji kada zapošljavate i razumete kako da izbegnete odlaske zaposlenih. Smanjuje stopu odlazaka u vašoj organizaciji do 20%.

Izveštaj ponašanja​

PDA procena daje početni izveštaj koji detaljno opisuje prednosti i oblasti za razvoj neke osobe, njen stil komunikacije, vrednost u poslovanju, motivaciju, jake strane koje se mogu pretvoriti u slabosti, kako se ponašaju pod pritiskom i kako njima rukovoditi.

Duboka percepcija​

Kada se PDA procena završi, imate trenutni pristup izveštaju o ponašanju osobe. Takođe možete dobiti dodatne izveštaje, kao što su kompetencije, uklopivost sa pozicijom, kao i analiza tima i liderstva.

PDA proizvodi

Želite da dobijete svolu analizu ličnog razvoja odmah?​

Zaposlite idealnog kandidata, dizajnirajte agilne timove, inspirišite i merite