O nama​

Svet je tvoj

Sa razvojem nema kompromisa!​

​HiNT d.o.o. je konsultantska kuća posvećena profesionalnim treninzima, koučingu i alatima za procenu.

Specijalizovani smo za unapređenje performansi kroz inovativne i interaktivne programe treninga i koučinga.​

Uz pomoć savremenih, validiranih, i metodologija potvrđenih u praksi, pomažemo našim klijentima da iskuse promenu u veštinama, stavovima, ponašanjima i na kraju, performansama njihovih zaposlenih.​

Naš pristup​

Analiza

Pre svakog projekta, blisko sarađujemo sa klijentom na definisanju razvojnih potreba, koje doprinose ostvarenju postavljenih poslovnih ciljeva.

Dizajn​

Zajedno strukturišemo obim projekta i dizajniramo programe koji podržavaju ciljeve klijentove organizacije.

Planiranje

Zajedno razvijamo plan implementacije, obezbeđujući da se poslovni procesi odvijaju nesmetano.

Implementacija

Dogovoreni programi se implementiraju prema dogovorenom planu i alociranim resursima.

Praćenje​

Našim klijentima pružamo podršku u praćenju primene naučenih znanja i veština, kao i merenju uticaja razvojnih aktivnosti na ostvarenje poslovnih ciljeva.

Upoznajte naš tim​

Dragan Vukosavljević,  direktor

Dragan  je svoje 20+ godina dugo iskustvo gradio radeći na različitim poslovima u prodaji, korisničkom servisu, baveći se razvojem ljudi i organizacija i unapređenjem njihovih performansi. 18 godina se bavi profesionalnim treninzima i koučingom. Učestvovao je i vodio nekoliko međunarodnih projekata sa fokusom na razvoj liderskih potencijala, mapiranje kompetencija i unapređenje performansi.​


Olivera Milutinović, Senior Konsultant

Olivera, diplomirani psiholog, je naš konsultant za primenu psihometrijskih alata i profesionalnu orijentaciju. Svoju profesionalnu karijeru je gradila u različitim sektorima, od rada na EU projektima, vođenju projektnih timova, do oblasti psihološkog savetovanja.​Naši partneri​

Acclivus R3 rešenja

Koristeći decenije istraživanja i preko 40 godina uspeha u radu sa klijentima širom sveta, mi stvaramo moćna iskustva u učenju kako bismo inspirisali vaše timove za prodaju, usluge i podršku, omogućavajući im da donesu više diferencirane vrednosti u svakoj interakciji sa vašim kupcima i klijentima..

Saznaj više

PDA International

PDA International dizajnira i pruža usluge konsaltinga i upravljanja ljudskim resursima na osnovu informacija dobijenih iz PDA procene. Pomažemo našim klijentima i partnerima da ojačaju svoje ljude i timove, pripremajući ih da se suoče sa izazovima i prevaziđu ih.

Saznaj više

Centar za upravljanje projektima​

Regionalni lider u oblasti upravljanja projektima, upravljanja preduzećem i upravljanja razvojem poslovanja. Mesto na kome možete dobiti savet, stručnu pomoć i obuku za sebe i Vaše zaposlene. CPM je ovlašćeni predstavnik za obuke od strane PMI-a.

Saznaj više