O nama .


HiNT d.o.o je konsultantska kuća posvećena profesionalnim treninzima, koučingu i alatima za procenu.

Specijalizovani smo za unapređenje performansi kroz inovativne i interaktivne programe treninga i koučinga.

Uz pomoć savremenih, validiranih, i metodologija potvrđenih u praksi, pomažemo našim klijentima da iskuse promenu u veštinama, stavovima, ponašanjima i na kraju, performansama njihovih zaposlenih.


 

Naš pristup

Analiza

Pre svakog projekta, blisko sarađujemo sa klijentom na definisanju razvojnih potreba, koje doprinose ostvarenju postavljenih poslovnih ciljeva. 

Dizajn

Zajedno strukturišemo obim projekta i dizajniramo programe koji podržavaju ciljeve klijentove organizacije. 

Planiranje

Zajedno razvijamo plan implementacije, obezbeđujući da se poslovni procesi odvijaju nesmetano.

Implementacija

Dogovoreni programi se implementiraju prema dogovorenom planu i alociranim resursima.

Praćenje

Našim klijentima pružamo podršku u praćenju primene naučenih znanja i veština, kao i merenju uticaja razvojnih aktivnosti na ostvarenje poslovnih ciljeva.


Upoznajte naš tim

Dragan Vukosavljević, vlasnik & direktor

Dragan Vukosavljević je svoje 20+ godina dugo iskustvo gradio radeći na različitim poslovima u prodaji, korisničkom servisu, baveći se razvojem ljudi i organizacija i unapređenjem njihovih performansi. 17 godina se bavi profesionalnim treninzima i koučingom. Učestvovao je i vodio nekoliko međunarodnih projekata sa fokusom na razvoj liderskih potencijala, mapiranje kompetencija i unapređenje performansi.


Olivera Milutinović, Senior konsultant

Olivera Milutinović, diplomirani psiholog, je naš konsultant za primenu psihometrijskih alata i profesionalnu orijentaciju. Svoju profesionalnu karijeru je gradila u različitim sektorima, od rada na EU projektima, vođenju projektnih timova, do oblasti psihološkog savetovanja. 
Naši partneri

Acclivus R3 rešenja

Koristeći decenije istraživanja i preko 40 godina uspeha u radu sa klijentima širom sveta, mi stvaramo moćna iskustva u učenju kako bismo inspirisali vaše timove za prodaju, usluge i podršku, omogućavajući im da donesu više diferencirane vrednosti u svakoj interakciji sa vašim kupcima i klijentima.

Više...

PDA International

PDA International dizajnira i pruža usluge konsaltinga i upravljanja ljudskim resursima na osnovu informacija dobijenih iz PDA procene. Pomažemo našim klijentima i partnerima da ojačaju svoje ljude i timove, pripremajući ih da se suoče sa izazovima i prevaziđu ih. PDA konsultanti su profesionalci sa velikim iskustvom u upravljanju talentima. Oni između ostalog podstiču poverenje, promene, rast i kreativnost naših klijenata i partnera.

Više...

Centar za upravljanje projektima

Regionalni lider u oblasti upravljanja projektima, upravljanja preduzećem i upravljanja razvojem poslovanja. Mesto na kome možete dobiti savet, stručnu pomoć i obuku za sebe i Vaše zaposlene. Potvrdu kvaliteta usluga predstavlja i činjenica da je CPM PMI R.E.P. za obuke vodećeg međunarodnog udruženja projektnih menadžera.

Više...